Atelierul de Case este o echipa care va si construieste casa, nu doar o proiecteaza. Fie ca apelati la noi pentru un serviciu integrat de proiectare si executie, fie ca aveti deja un proiect realizat, echipa noastra de constructori va va ajuta sa realizati cladirea dumneavoastra la preturi competitive.

Echipa noastra este formata din lucratori specializati cu o experienta vasta, cu lucrari in diferite domenii ale constructiilor. Echipa noastra va ofera avantajul unui control eficient al costurilor si duratei constructiei, totodata respectand proiectul cladirii. Veti beneficia de un durata si preturi negociate in functie de nevoile dumneavoastra.

Va punem la dispozitie servicii de executie de la momentul trasarii cladirii pe teren, pana in momentul predarii acesteia catre dumneavoastra. Fie ca aveti nevoie de o constructie de la A la Z, fie ca sunteti interesat de o singura faza a constructiei, contactati-ne pentru a obtine o oferta asupra costurilor si duratei executiei.

0722.50.10.65 office@atelieruldecase.ro http://www.atelieruldecase.ro
Autorizatii de
constructie

Conform legislatiei, lucrarile de constructie, extinderile, renovarile, amenajarile cu caracter permanent si imprejmuirile au nevoie de proiect de Autorizare a Constructiei (DTAC). Echipa noastra va poate ajuta sa invingeti birocratia, astfel veti putea obtine rapid Autorizatia de Constructie.

 

Lucrari de
executie

In faza de executie exista numeroase probleme care pot aparea din cauza lipsei coordonarii reale dintre proiectant si constructori. Specialistii nostri va vor scuti de costurile inutile care rezulta din erorile de executie, oferindu-va un serviciu integrat de proiectare si constructie.

Proiectare
constructii

Asa cum structura cladirii poate fi comparata cu coloana vertebrala a unui om, proiectul sau poate fi comparat cu informatia genetica. Atelierul de Case poate scrie ADN-ul cladirii astfel incat sa respecte cele mai inalte standarde de estetica, durabilitate si functionalitate.