Domeniul reabilitarilor energetice este un domeniu in care putem spune ca Atelierul de Case are cateva atuuri unice pe piata proiectarii din tara noastra. Doi membri tineri ai echipei de proiectare sunt specializati la cel mai inalt nivel in proiectarea cladirilor eficiente energetic. Chiar daca termenul de Casa Pasiva este utilizat ABUZIV de catre multe produse sau firme de proiectare din Romania, echipa noastra chiar va poate oferi proiecte care sa respecte acest standard. Cladirea dumneavoastra putand fi auditata si incadrata oficial in acest standard de catre institutul Passivhaus din Darmstadt, Germaina - singurul institut autorizat sa confere acest standard.

Chiar daca in tara noastra conceptul de economie de energie se rezuma la o lipire a poistirenului pe cladire, poate parea un soc, insa in foarte multe cazuri, aceasta practica este inutila sau confera beneficii nesemnificative. Fara a intra in detalii, un rol deosebit de important in proiectarea energetica il au: orientarea si forma cladirii, pozitia si forma geamurilor, eliminarea pierderilor nedorite (in limbajul de specialitate, punti termice), calculul necesarului de termoizolatie si alte elemente de finete. 

Echipa noastra de constructori poate pune in opera proiectul de reabilitare termica respectand specificatiile si detaliile oferite de proiect, dumneavoastra putand sa va bucurati de economia de energie la un pret deosebit de competitiv al izolatiei. Tineti minte ca o proiectare eficienta a termoizolatiei poate aduce si beneficii duble cu aceasi cantitate de material termoizolant.

 

0722.50.10.65 office@atelieruldecase.ro http://www.atelieruldecase.ro
Autorizatii de
constructie

Conform legislatiei, lucrarile de constructie, extinderile, renovarile, amenajarile cu caracter permanent si imprejmuirile au nevoie de proiect de Autorizare a Constructiei (DTAC). Echipa noastra va poate ajuta sa invingeti birocratia, astfel veti putea obtine rapid Autorizatia de Constructie.

 

Lucrari de
executie

In faza de executie exista numeroase probleme care pot aparea din cauza lipsei coordonarii reale dintre proiectant si constructori. Specialistii nostri va vor scuti de costurile inutile care rezulta din erorile de executie, oferindu-va un serviciu integrat de proiectare si constructie.

Proiectare
constructii

Asa cum structura cladirii poate fi comparata cu coloana vertebrala a unui om, proiectul sau poate fi comparat cu informatia genetica. Atelierul de Case poate scrie ADN-ul cladirii astfel incat sa respecte cele mai inalte standarde de estetica, durabilitate si functionalitate.