In cele mai multe cazuri proiectarea unei reabilitari sau extinderi pentru o cladire existenta implica mai multe probleme si birocratie decat in cazul unei cladiri noi. Este nevoie sa fie realizate studii suplimentare, expertize tehnice, sa fie acordata o atentie sporita asupra fluxurilor si functiunilor, trebuie o coordonare mult mai atenta intre specialitatile de proiectare, etc. Membrii echipei Atelierul de Case au o experienta vasta in acest domeniu, inclusiv in domeniul interventiilor asupra monumentelor istorice. Acesta este argumentul cu care putem veni inaintea dumneavoastra cu promisiunea de a realiza cea mai buna solutie de interventie asupra cladirii existente.

Echipele noastre va vor pune la dispozitie solutii prin care cladirea extinsa sau reabilitata sa intruneasca toate cerintele de confort prezente si viitoare. Veti obtine o eficientizare a functiunilor, o crestere a durabilitatii si o improspatare din punct de vedere estetic, fara a fi in pericolul gatuirilor structurale sau in situatia in care costurile interventiei sa fie superioare unei constructii noi.

0722.50.10.65 office@atelieruldecase.ro http://www.atelieruldecase.ro
Autorizatii de
constructie

Conform legislatiei, lucrarile de constructie, extinderile, renovarile, amenajarile cu caracter permanent si imprejmuirile au nevoie de proiect de Autorizare a Constructiei (DTAC). Echipa noastra va poate ajuta sa invingeti birocratia, astfel veti putea obtine rapid Autorizatia de Constructie.

 

Lucrari de
executie

In faza de executie exista numeroase probleme care pot aparea din cauza lipsei coordonarii reale dintre proiectant si constructori. Specialistii nostri va vor scuti de costurile inutile care rezulta din erorile de executie, oferindu-va un serviciu integrat de proiectare si constructie.

Proiectare
constructii

Asa cum structura cladirii poate fi comparata cu coloana vertebrala a unui om, proiectul sau poate fi comparat cu informatia genetica. Atelierul de Case poate scrie ADN-ul cladirii astfel incat sa respecte cele mai inalte standarde de estetica, durabilitate si functionalitate.