Un design interior de calitate este atemporal, acesta nu depinde de moda, tendinte, interesele de marketing ale firmelor de materiale de constructii. Echipa noastra va va oferi solutii pentru estetica interioara a cladirii dumneavoastra astfel incat va veti putea bucura de un design elegant si un confort superior.

Designul interior al locuintei este in foarte multe cazuri rezultat din propunerea mesterilor. Din nefericire din cauza acestui tip de abordare rezulta interioare stridente, chiar kitsch. Lasati un specialist sa va realizeze designul interior si veti obtine, la preturi rezonabile, un aspect atractiv si coerent al interiorului casei dumneavoastra. Veti fi scutit de elemente precum arcade, scafe, spoturi si caramizi de sticla, mai ales in locul in care acestea nu isi au locul.

Designul unui spatiu comercial, fie ca este vorba de un restaurant, bar, birou sau magazin, joaca un rol foarte important in eficienta economica a respectivei afaceri. Un design neinspirat, creeaza impresia de ieftin, de aceea este in interesul investitiei dumneavoastra sa apelati la un specialist, astfel veti putea sa va vindeti produsele cu un adaos marit, recuperand investitia in cel mai scurt timp.

0722.50.10.65 office@atelieruldecase.ro http://www.atelieruldecase.ro
Autorizatii de
constructie

Conform legislatiei, lucrarile de constructie, extinderile, renovarile, amenajarile cu caracter permanent si imprejmuirile au nevoie de proiect de Autorizare a Constructiei (DTAC). Echipa noastra va poate ajuta sa invingeti birocratia, astfel veti putea obtine rapid Autorizatia de Constructie.

 

Lucrari de
executie

In faza de executie exista numeroase probleme care pot aparea din cauza lipsei coordonarii reale dintre proiectant si constructori. Specialistii nostri va vor scuti de costurile inutile care rezulta din erorile de executie, oferindu-va un serviciu integrat de proiectare si constructie.

Proiectare
constructii

Asa cum structura cladirii poate fi comparata cu coloana vertebrala a unui om, proiectul sau poate fi comparat cu informatia genetica. Atelierul de Case poate scrie ADN-ul cladirii astfel incat sa respecte cele mai inalte standarde de estetica, durabilitate si functionalitate.