Urbanismul este o ramura a arhitecturii care se ocupa cu studiul orasului si relatia sa cu mediul in care se afla. In mod normal exista cateva servicii care pot fi oferite de urbanisti, servicii care au ca scop modificarea sau detalierea Regulamentelor Locale de Urbanism. Atelierul de Case va poate furniza dumneavoastra servicii de proiectare urbana, aceste proiecte fiind cele mai uzuale:

PUD - Proiect Urbanistic de Detaliu. Are ca scop detalierea Proiectului Urbanistic Zonal, acesta fiind intocmit in cazul in care Regulamentul Local de Urbanism (RLU) impune acest lucru, sau din diferite motive acesta nu se poate aplica, existand diferente intre proiectul de arhitectura si RLU.

PUZ - Proiect Urbanistic Zonal. Este un proiect cu caracter de reglementare, fiind o detaliere a Proiectului Urbanistic General. PUZ-ul este necesar in cateva situatii care includ trecerea unui teren din extravilan in intravilan, necesitatea unui PUZ intr-o zona in care acest tip de proiect nu a mai fost realizat anterior, modificarea unui PUZ anterior.

PUG - Plan Urbanistic General. Este un proiect care cuprinde analiza, reglementarile si Regulamentul Local de Urbanism (RLU), pentru intreg teritoriul administrativ al Unitatii Administrativ-Teritoriale de baza (UAT).

Proiect de amenajare peisagistica. Este un proiect de design urbanistic si are principalul scop de a oferi o amenajare functionala si eleganta a mediului exterior. Este utilizat pentru a proiecta spatii verzi, parcuri, gradini. scuaruri, etc.

0722.50.10.65 office@atelieruldecase.ro http://www.atelieruldecase.ro
Autorizatii de
constructie

Conform legislatiei, lucrarile de constructie, extinderile, renovarile, amenajarile cu caracter permanent si imprejmuirile au nevoie de proiect de Autorizare a Constructiei (DTAC). Echipa noastra va poate ajuta sa invingeti birocratia, astfel veti putea obtine rapid Autorizatia de Constructie.

 

Lucrari de
executie

In faza de executie exista numeroase probleme care pot aparea din cauza lipsei coordonarii reale dintre proiectant si constructori. Specialistii nostri va vor scuti de costurile inutile care rezulta din erorile de executie, oferindu-va un serviciu integrat de proiectare si constructie.

Proiectare
constructii

Asa cum structura cladirii poate fi comparata cu coloana vertebrala a unui om, proiectul sau poate fi comparat cu informatia genetica. Atelierul de Case poate scrie ADN-ul cladirii astfel incat sa respecte cele mai inalte standarde de estetica, durabilitate si functionalitate.