Atelierul de Case are capacitatea de a asculta dorintele si necesitatile complexe ale beneficiarilor, astfel vom oferi un proiect perfect mulat nevoilor dumneavoastra. Este cunoscuta practica utilizarii proiectelor din revistele arhitecturale de proasta calitate. Aceasta practica nu reprezinta doar popularea spatiului construit cu proiecte fara semnificatie, insa drepturile dumneavoastra ca si client va sunt incalcate. Dumneavoastra, ca beneficiar al serviciilor oferite de un arhitect aveti drepul sa va fie furnizate solutii originale adaptate dumneavoastra. Arhitectul are obligatia de a va oferi variante si solutii, nu doar un proiect tip, copiat, care nu va reprezinta.

Dumneavoastra trebuie sa fiti constient ca arhitectura de calitate nu este mai scumpa decat cea de duzina, insa va poate aduce reale beneficii din punctul de vedere al calitatii vietii. Echipa noastra va va ajuta sa realizati spatii in care va veti dori sa va reintoarceti, fie ca este vorba de locuinta, restaurantul sau chiar locul de munca.

Proiectul de arhitectura trebuie sa asigure functionalitatea, durabilitatea, functionarea in siguranta si nu in ultimul rand un aspect contemporan, placut al constructiei. Toti acesti factori asigura eficienta economica a cladirii dar si atractivitatea sa, care in cazul cladirilor comerciale poate insemna un flux marit de clienti. Si in cazul cladirilor rezidentiale un design placut poate aduce un plus calitatii vietii, beneficiarului fiindu-i oferit un produs care rupe monotonia caselor fara niciun limbaj estetic, cu arhitectura rezultata, nu gandita.

0722.50.10.65 office@atelieruldecase.ro http://www.atelieruldecase.ro
Autorizatii de
constructie

Conform legislatiei, lucrarile de constructie, extinderile, renovarile, amenajarile cu caracter permanent si imprejmuirile au nevoie de proiect de Autorizare a Constructiei (DTAC). Echipa noastra va poate ajuta sa invingeti birocratia, astfel veti putea obtine rapid Autorizatia de Constructie.

 

Lucrari de
executie

In faza de executie exista numeroase probleme care pot aparea din cauza lipsei coordonarii reale dintre proiectant si constructori. Specialistii nostri va vor scuti de costurile inutile care rezulta din erorile de executie, oferindu-va un serviciu integrat de proiectare si constructie.

Proiectare
constructii

Asa cum structura cladirii poate fi comparata cu coloana vertebrala a unui om, proiectul sau poate fi comparat cu informatia genetica. Atelierul de Case poate scrie ADN-ul cladirii astfel incat sa respecte cele mai inalte standarde de estetica, durabilitate si functionalitate.