Nu ezitati sa ne dati un telefon. Oricand va putem raspunde intrebarile dumneavoastra, in cazul in care sunteti interesat de colaborare. Contactati-ne printr-un mail, iar noi in cel mai scurt timp va vom raspunde cu o confirmare, iar ulterior, analizand cererea dumneavoastra, cu o oferta. 

Fie ca aveti nevoie de o solutie integrata de proiectare si executie, fie ca doriti un proiect, fie ca sunteti interesati sa construiti o cladire - in totalitate sau partial, CONTACTATI-NE!

0722.50.10.65 office@atelieruldecase.ro http://www.atelieruldecase.ro
Autorizatii de
constructie

Conform legislatiei, lucrarile de constructie, extinderile, renovarile, amenajarile cu caracter permanent si imprejmuirile au nevoie de proiect de Autorizare a Constructiei (DTAC). Echipa noastra va poate ajuta sa invingeti birocratia, astfel veti putea obtine rapid Autorizatia de Constructie.

 

Lucrari de
executie

In faza de executie exista numeroase probleme care pot aparea din cauza lipsei coordonarii reale dintre proiectant si constructori. Specialistii nostri va vor scuti de costurile inutile care rezulta din erorile de executie, oferindu-va un serviciu integrat de proiectare si constructie.

Proiectare
constructii

Asa cum structura cladirii poate fi comparata cu coloana vertebrala a unui om, proiectul sau poate fi comparat cu informatia genetica. Atelierul de Case poate scrie ADN-ul cladirii astfel incat sa respecte cele mai inalte standarde de estetica, durabilitate si functionalitate.