Echipa Atelierul de Case va poate pune la dispozitie experienta sa pentru a putea obtine fara efort Autorizatia de Constructie necesara investitiei dumneavoastra. 

Conform legislatiei in vigoare, lucrarile de constructii au nevoie de Autorizarea Construirii. Fie ca este vorba de o cladire cu functiune obisnuita (rezidentiala, birou, industriala, turistica, etc.), fie ca vorbim de o constructie industriala, agricola, imprejmuire, etc. autorizatia de constructie este obligatorie. De asemeni majoritatea tipurilor de interventii asupra imobilului necesita Autorizarea Constructiei, referindu-ne la constructii, extinderi, supraetajari, reabilitari, consolidari, imprejmuiri, etc. In scopul obtinerii autorizatiei de constructie, sau pe scurt AC, este nevoie de intocmirea Documentatiei Tehnice pentru Autorizarea Constructiei - DTAC .

DTAC-ul se realizeaza in functie de cerintele prevazute in Certificatul de Urbanism. Certificatul de Urbanism este instrumentul prin care autoritatea publica informeaza asupra reglementarilor urbanistice care trebuie respectate in cazul unei interventii asupra unui imobil. In acest act informativ sunt specificate documentatiile tehnice care sunt necesare, avizele si acordurile, studiile de specialitate, expertizele sau orice alte acte necesare realizarii proiectului.

Timpul de obtinere al Autorizatiei de constructie depinde foarte mult de specificul cladirii si de promptitudinea raspunsului autoritatilor publice. Pasii care trebuie urmati sunt: 1 - Obtinerea Certificatului de Urbanism, be baza unei cereri depuse la serviciul de urbanism al autoritatii competente; 2 - Realizarea Documentatiei Tehnice si obtinerea avizelor si acordurilor; 3 - Obtinerea Autorizatiei de Constructie pe baza Documentatiei Tehnice depuse si a cererii de eliberare a avizului;

Exista o serie de lucrari care sunt exceptate de la Autorizarea constructiei, insa ele se refera la reparatii superficiale, recompartimentari minore , reparatii sau inlocuirea invelitorii si a tamplariei fara a modifica forma, materialul sau culorile prevazute in proiectul initial.

0722.50.10.65 office@atelieruldecase.ro http://www.atelieruldecase.ro
Autorizatii de
constructie

Conform legislatiei, lucrarile de constructie, extinderile, renovarile, amenajarile cu caracter permanent si imprejmuirile au nevoie de proiect de Autorizare a Constructiei (DTAC). Echipa noastra va poate ajuta sa invingeti birocratia, astfel veti putea obtine rapid Autorizatia de Constructie.

 

Lucrari de
executie

In faza de executie exista numeroase probleme care pot aparea din cauza lipsei coordonarii reale dintre proiectant si constructori. Specialistii nostri va vor scuti de costurile inutile care rezulta din erorile de executie, oferindu-va un serviciu integrat de proiectare si constructie.

Proiectare
constructii

Asa cum structura cladirii poate fi comparata cu coloana vertebrala a unui om, proiectul sau poate fi comparat cu informatia genetica. Atelierul de Case poate scrie ADN-ul cladirii astfel incat sa respecte cele mai inalte standarde de estetica, durabilitate si functionalitate.