Relansare site
19-10-2013

Situl nostru a fost relansat! Dupa o absenta de doua luni am revenit cu un design improspatat. Noul site este mai prietenos, iar dumneavoastra veti putea gasi informatiile mult mai usor. Pentru informatii suplimentare va asteptam sa ne contactati!

Lansare
14-12-2011

Situl Atelierul de Case a fost lansat. Misiunea noastra este sa va ajutam sa va realizati proiectele, salvandu-va de chinurile birocratice si de costurile incontrolabile. Vrem sa va furnizam o arhitectura contemporana de buna calitate, specialistii nostii fiind pregatiti pentru a va oferi acest lucru pentru maxima dumneavoastra satisfactie. Urati-ne succes!

Certificatul de Performanta Energetica
18-07-2013

Incepand de astazi Certificatul de Performanta Energetica este obligatoriu pentru o serie de tranzactii imobiliare. In ciuda opiniei preponderent negative, acesta poate fi un instrument deosebit de util pentru determinarea costurilor de intretinere ale unei cladiri. In functie de clasa energetica in care se incadreaza cladirea se pot trasa strategii pentru reducerea semnificativa a facturilor energetice. Echipa noastra este capabila sa realizeze reabilitarea calitativa care va poate aduce confort si o economie substantiala. 

0722.50.10.65 office@atelieruldecase.ro http://www.atelieruldecase.ro
Autorizatii de
constructie

Conform legislatiei, lucrarile de constructie, extinderile, renovarile, amenajarile cu caracter permanent si imprejmuirile au nevoie de proiect de Autorizare a Constructiei (DTAC). Echipa noastra va poate ajuta sa invingeti birocratia, astfel veti putea obtine rapid Autorizatia de Constructie.

 

Lucrari de
executie

In faza de executie exista numeroase probleme care pot aparea din cauza lipsei coordonarii reale dintre proiectant si constructori. Specialistii nostri va vor scuti de costurile inutile care rezulta din erorile de executie, oferindu-va un serviciu integrat de proiectare si constructie.

Proiectare
constructii

Asa cum structura cladirii poate fi comparata cu coloana vertebrala a unui om, proiectul sau poate fi comparat cu informatia genetica. Atelierul de Case poate scrie ADN-ul cladirii astfel incat sa respecte cele mai inalte standarde de estetica, durabilitate si functionalitate.