Atelierul de Case reuneste specialisti cu o vasta experienta in domeniul proiectarii si constructiei cladirilor. Echipa noastra de proiectare este formata din arhitecti, ingineri - structuristi si instalatori avand o stransa colaborare cu urbanisti, geologi, auditori energetici si alte activitati conexe. Echipa noastra de executie este formata din lucratori specializati, care pot concretiza proiectele dumneavoastra, intrunind cele mai inalte standarde.

Principalul obiectiv al Atelierului de Case este sa oferim clientilor nostri un serviciu integrat. Dumneavoastra veti beneficia de un proiect complet de la faza de concept pana la predare. Acesta este si principalul avantaj pe care noi il oferim, clientul avand controlul asupra costului si timpului de realizare al cladirii. Echipele noastre de proiectare si executie pot aborda orice fel de constructie - incepand de la functiuni rezidentiale, de birouri, comerciale si pana la functiuni industriale sau agricole.

Principala zona in care echipa noastra isi desfasoara activitatea este municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Prahova, Brasov, insa suntem deschisi la o colaborare venita din orice zona a tarii sau din strainatate. Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre puteti accesa pagina Servicii Oferite sau puteti sa ne contactati.

Echipa Atelierul de Case va va oferi solutiile optime pentru a construi proiectul dumneavoastra, evitand costurile nejustificat de mari, timpul pierdut sau defectele de executie. Apeland la serviciile noastre veti obtine un proiect eficient, durabil si cu un aspect contemporan. Pentru a va ajuta cu un proiect de la A la Z, sau doar cu o parte din acesta - fie ca este vorba de proiectare sau executie, contactati-ne!

 

0722.50.10.65 office@atelieruldecase.ro http://www.atelieruldecase.ro
Autorizatii de
constructie

Conform legislatiei, lucrarile de constructie, extinderile, renovarile, amenajarile cu caracter permanent si imprejmuirile au nevoie de proiect de Autorizare a Constructiei (DTAC). Echipa noastra va poate ajuta sa invingeti birocratia, astfel veti putea obtine rapid Autorizatia de Constructie.

 

Lucrari de
executie

In faza de executie exista numeroase probleme care pot aparea din cauza lipsei coordonarii reale dintre proiectant si constructori. Specialistii nostri va vor scuti de costurile inutile care rezulta din erorile de executie, oferindu-va un serviciu integrat de proiectare si constructie.

Proiectare
constructii

Asa cum structura cladirii poate fi comparata cu coloana vertebrala a unui om, proiectul sau poate fi comparat cu informatia genetica. Atelierul de Case poate scrie ADN-ul cladirii astfel incat sa respecte cele mai inalte standarde de estetica, durabilitate si functionalitate.